HomeZonneparken

Zonneparken

HOMIJ Duurzame Energie Concepten is actief op het gebied van zonneparken. De filosofie achter de zonneparken is dat een zonnepark overal waar ruimte beschikbaar is toegepast moet kunnen worden. Bekijk direct enkele referentieprojecten.

zonneparken-pv-panelen.png

Wij bieden onze klanten een totaal-oplossing. Van ontwikkeling tot en met teruglevering inclusief alle benodigde voorzieningen als constructie, grondwerk, bekabeling en aansluiten op het openbare net. En aansluitend het meerjaren-onderhoud over deze zonneparken inclusief monitoring.

 

Het door HOMIJ DEC ontwikkelde zonneparkconcept is een modulair concept. Zo worden vaste module-afmetingen met elkaar gecombineerd tot één groot zonnepark. Hiermee wordt bereikt dat het realisatieteam snel kan werken. Door dit teamwork is het totale proces uiterst efficiënt en effectief.

 

Naast de modules levert HOMIJ DEC ook maatwerk voor specifieke klantwensen. HOMIJ DEC vult uw wensen in vanuit kennis en expertise en dit voor elke discipline die nodig is voor de gewenste uitvoering. Dankzij onze positie binnen VolkerWessels kunnen wij van A tot Z uw zonnepark realiseren.

+