icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint

Werken bij HOMIJ

Bekijk direct onze vacatures   

vacatures-team-homij-dec.png

Bij elke project laten we onze sporen na. Zo krijgt een gebouw ons HOMIJ-DNA.

 

HOMIJ integreert comfort en duurzaamheid in het regulier onderhoud van technische installaties en bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw van gebouwen. Onze klanten hebben wensen voor hun werk- en leefklimaat: comfort, licht, lucht, energie. HOMIJ-medewerkers vertalen deze wensen naar de juiste installaties.

 

HOMIJ is een onderneming van de beste werkgever in de bouw (we zijn een Koninklijke Volkerwessels onderneming), we zijn continue bezig met innovatieve technieken en we realiseren spraakmakende projecten. 

Het DNA van HOMIJ

Werknemers van HOMIJ hebben oog voor de klant en collega’s. Een open houding en transparante samenwerking zijn belangrijk om de wensen van de klant te vervullen en om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Het DNA van HOMIJ is ABCD: We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid.

 

  • Actief: wij denken actief mee met onze klanten en collega's
  • Betrokken: wij leven ons in anderen in en hebben aandacht voor elkaar
  • Comfort: wij leveren een comfortabel werk- en leefklimaat
  • Duurzaamheid: wij leggen de nadruk op duurzame oplossingen

 

 

Past jouw DNA bij dat van HOMIJ en sluit ons DNA aan bij de manier waarop jij wilt werken?

 

Bekijk dan of wij een geschikte vacature voor je hebben, uiteraard vinden wij het ook leuk als je een open sollicitatie stuurt!