icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woningbouw

Voor toepassing in de woningbouw heeft Homij DEC diverse duurzame concepten ontwikkeld. Homij DEC helpt bij verduurzaming of zelfs energieneutraal maken van woningen. Bekijk direct enkele referentieprojecten.

Onderhoudscontract

Lees meer

Zonnedaken (PV-dakbedekking)

Wij hebben een esthetisch verantwoorde oplossing ontwikkeld voor de toepassing van zonnepanelen bij nieuwbouwwoningen.

Lees meer

All electric

Een woning die enkel elektriciteit nodig heeft om te functioneren? Dat biedt kansen voor comfort en duurzaamheid. Wij bieden een All Electric woning die hieraan voldoet.

Lees meer

Energienota Nul

Binnen het Energienota Nul concept staan de energielasten en zodoende de portemonnee van de toekomstige bewoner centraal.

Lees meer

Nul-op-de-meter (NOM)

Het Nul op de Meter concept is de juiste oplossing voor woningen die op jaarbasis per saldo geen energie meer mogen gebruiken.

Lees meer

MorgenWonen

MorgenWonen is een grensverleggend woningconcept van VolkerWessels: hoge kwaliteit, onderhoudsarm, Energienota Nul en in één dag gebouwd.

Lees meer