Zoeken
0077.jpg

Woningbouw

Voor toepassing in de woningbouw heeft Homij DEC diverse duurzame concepten ontwikkeld. Homij DEC helpt bij verduurzaming of zelfs energieneutraal maken van woningen. Bekijk direct enkele referentieprojecten.

 • Onderhoudscontract

  Via het formulier kunt u een aanvraag insturen voor het afsluiten van een onderhoudscontract voor de technische installaties in uw woning. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u informatie en een voorstel over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract, specifiek voor uw woning.

  Contract aanvragen
  Icoon onderhoudscontract
 • Zonnedaken (PV-dakbedekking)

  Zonnepanelen in het dak verwerkt in plaats van dakpannen. Geen losse objecten op het dak, maar één geheel van zonnepanelen en dak. Bewoners kunnen daardoor energie opwekken én een mooi dak hebben tegelijkertijd. De zonnepanelen zorgen zodoende voor een uniek ‘selling point’ om toekomstige bewoners aan te trekken.

  Neem contact op
  Icoon zonnedaken
 • All electric

  Een woning die alleen elektriciteit nodig heeft om te functioneren biedt kansen voor comfort en duurzaamheid. De All Electric woning is een betaalbare oplossing voor situaties waarbij traditionele oplossingen niet mogelijk of niet wenselijk zijn. In plaats van een traditionele gasketel wordt bij deze oplossing een (lucht)warmtepomp toegepast.

  Neem contact op
  Icoon All electric
 • Energienota Nul

  Binnen het Energienota Nul concept staan de energielasten en daarmee de portemonnee van de bewoner centraal. Het concept gaat nog een stukje verder door de energievraag te minimaliseren. Dit doen we door enerzijds de energievraag te reduceren en anderzijds de energievraag zo efficiënt mogelijk te vervullen.

  Neem contact op
  Icoon energienota Nul
 • Nul-op-de-meter (NOM)

  Het Nul-op-de-meter concept gaat nog weer een stapje verder dan het Energienota Nul concept. In dit concept worden aanvullende maatregelen getroffen om de energievraag verder te reduceren of om de energieopwerk te vergroten. Bij energiebewust gedrag betekent dit dat de energierekening negatief is en de bewoner dus geld terugkrijgt.

  Neem contact op
  Icoon nul op de meter
 • MorgenWonen

  MorgenWonen is een grensverleggend woningconcept van VolkerWessels: hoge kwaliteit, onderhoudsarm, Energienota Nul en in één dag gebouwd. Dubotechniek is verantwoordelijk voor de installaties, deze worden tot op een hoog niveau geprefabriceerd waardoor de verwerkingstijd op de bouwplaats minimaal is.

  Lees meer
  Icoon MorgenWonen