icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Energienota Nul

Binnen het Energienota Nul concept staan de energielasten en zodoende de portemonnee van de toekomstige bewoner centraal.

Dit concept gaat nog een stap verder dan een All Electric installatie. De gebouwgebonden energievraag wordt geminimaliseerd. Dit gebeurt door enerzijds bouwkundige verbeteringen door te voeren om de energievraag te reduceren en anderzijds energiezuinige installaties toe te passen om de aanwezige energievraag zo efficiënt mogelijk toe te passen. De zonnepanelen, uitstekend uit te voeren met PV-dakbedekking, zorgen voor de benodigde energiebundel om na aftrek van de vaste energiekosten en heffingskorting te voorzien in de benodigde energie voor het gebouwgebonden en huishoudelijk energieverbruik.